Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

Nadat de slangen allen zijn verwerkt in de noppenplaten wordt de vloerverdeler gemonteerd en waar nodig zal er een bypassventiel  geplaatst worden.


Nadat de verdeler is gemonteerd worden de slangen met water doorgespoeld en ontlucht waarna ze op de  verdeler worden aangesloten.


Het cv-systeem en de vloerverwarmingsinstallatie wordt daarna op druk gezet en de vloerverwarming zal getest worden, uiteraard met een duidelijke uitleg door onze monteur ter plaatse.

Montage op isolatie noppenplaat


Wanneer er voldoende hoogte beschikbaar is en de ondervloer is geheel glad is een  noppenplaat systeem een geschikte methode. Bij dit systeem worden de vloerverwarmingsbuizen in een noppen-plaat gedrukt. De voordelen van dit systeem zijn:


  * snelle en eenvoudige montage

  * goede isolatie

  * redelijk snelle opwarmtijd

  * zwevende dekvloer


Deze methode is geschikt voor zowel hoofdverwarming als bijverwarming.


Werkwijze


Onze monteur zal op alle muren een randisolatie monteren welke uitzetting van de vloer opvangt. Daarna zal de oppervlakte worden berekend en in gelijke groepen worden verdeeld (iedere groep ong. even lang t.b.v. opwarmtijd en weerstand). Vervolgens worden de noppenplaten op de vlakke vloer neergelegd en op maat gesneden, daarna worden de slangen in de noppenplaten gedrukt o.b.v. het slakkenhuispatroon.


Vloerverwarming

Noppenplaat

Op Netten

In Frezen

Prijzen