Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

CV Installaties


Min Installatie Techniek is gespecialiseerd in het ontwerp, het installeren en onderhouden van uw c.v. installatie. Tevens zijn wij officieel dealer van verschillende topmerken cv ketels. Daardoor zijn wij in staat snelle, betrouwbare en goede service te verlenen.


Van alle markten (bij u) thuis !


Een lekker warm huis en altijd voldoende warm water. Aan die vraag kan Min Installatie Techniek altijd voldoen. Met een complete range cv-ketels, combiketels, staande ketels, HR-ketels (van CW-klasse 3 tot en met 6), VR-ketels en geisers.

Waar beginnen


U heeft een nieuw huis waarin nog geen cv-instal-latie aanwezig is, of u bent aan het verbouwen en vervangt meteen oude kachels voor een complete cv-installatie. Natuurlijk bent u dan bij ons aan het juiste adres.


Voor complete cv-installaties geldt dat elke installatie precies "op maat" moet worden samen-gesteld. Daarom komen wij graag bij u langs voor een begroting van alle onderdelen.


Ons advies en de offerte zijn natuurlijk geheel vrijblijvend.


Als u een vrijblijvende offerte wenst gaat u naar het contact formulier. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u. U kunt ook gebruik maken van de bel mij nu optie.

CV installatie

Rookgaskanalen