Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

Capaciteit in overvloed


Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact en daardoor vrijwel overal eenvoudig te plaatsen. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha, leverbaar in vier vermogensklassen: 45, 65, 90 en 115 kW.


Het ultieme totaalcomfort biedt de Quinta Pro 45 in combinatie met een Remeha Aqua voorraad-boiler. Altijd direct royaal warm water om het bad mee te vullen of voor gelijktijdig gebruik op meerdere tappunten.Remeha Quinta Pro

Brochure downloaden

Bel mij nu !

Aanvragen

Terug naar overzicht

Remeha Avanta

Remeha Tzerra

Remeha Calenta

Remeha Quinta

Remeha Aktie

Belangrijkste voordelen


Voor het ultieme warmwatercomfort kunt u de Quinta Pro combineren met een Remeha Aqua voorraadboiler van 80, 120 of 150 liter. Een royale waterstroom, vrijwel onmiddellijk beschikbaar om een bad vol te laten lopen of om op meer punten tegelijkertijd warm water te tappen.

     Specificaties45
107,7
750


500


500


65
108,9
750


500


500


90
108,1


750


500


500


Remeha Quinta Pro


            


Deellast rendement CV  


  


Hoogte in mm                    


Breedte in mm  


Diepte in mm

115
107,1


750


500


500


      Het meest doordachte concept!


De Remeha Quinta Pro is een uiterst degelijke, modulerende hoogrendement cv-ketel met prestaties van formaat. Ongeacht het geleverde vermogen, zijn de afmetingen –75 cm hoog, 50 cm breed en 50 cm diep– van de Quinta Pro zeer compact. Daarnaast dragen het bescheiden montagegewicht en de fluisterstille werking van de ketel ertoe bij dat het vinden van een montageplek geen enkel probleem oplevert. De techniek die de Quinta Pro aan boord heeft, is al vele jaren beproefd en het is dan ook dezelfde krachtige kern die reeds talloze riante woningen en bedrijfspanden in ons land verwarmt.


De producten van Remeha eindigen consequent in de hoogste regionen bij onafhankelijke consumen-tentests. De test van CV-ketels,gepubliceerd in de Consumentengids van oktober 2009, onderstreept dit opnieuw. Voor Remeha een mooi resultaat, voor u bevestiging van constante kwaliteit, comfort en rendement.

Servicevriendelijk


Een cv-ketel moet zijn werk in stilte, maar naar behoren doen. U beleeft uw comfort immers door het als vanzelfsprekend te ervaren dat het altijd behaaglijk is in uw woning en dat u te allen tijde over warm water beschikt waar u dat maar wenst. De Quinta Pro heeft weinig onderhoud nodig en meldt eventuele bijzonderheden via de iSense kamerthermostaat. De ketel zelf is voorzien van LED-binnenverlichting, zodat de servicemonteur bij een periodieke onderhoudsbeurt zelfs in een donkere opstelplaats feilloos zicht op zijn werk heeft.