Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

De ultieme HR-ketel


Voortbouwend op bewezen Nefit-technologie heeft Nefit met de TopLine de ultieme HR-ketel ontwikkeld. Warmwatercomfort, warmtecomfort, geluidsniveau, energiebesparing, gebruiksgemak, betrouwbaarheid... In elk opzicht is de TopLine top.


Dat er een wereld van verschil is tussen de innovatieve TopLine en andere compacte HR-ketels ziet u in één oogopslag als u ze van binnen bekijkt. Als resultaat van eigen Nefit-productontwikkeling zit de TopLine logisch en overzichtelijk in elkaar en zijn superieure degelijkheid waarborgt ongestoord functioneren.


Nefit Topline Compact HRC 25

23 KW

CW 4

Brochure downloaden

Bel mij nu !

Offerte Aanvragen

Terug naar overzicht

Specificaties

HRC 25


4


8


13


695


440


465


HRC 30


5


9,5


16


695


440


465


Nefit TopLine Compact


Gaskeur CW-klasse              


Liters per minuut van 60C   


Liters per minuut van 40C   


Hoogte in mm                    


Breedte in mm  


Diepte in mm

Nefit Topline Warmtewisselaar


Het hart van een verwarmingsketel is de warmtewisselaar. Deze zorgt ervoor dat de warmte van de brander wordt overgedragen op het water dat het huis gaat verwarmen. De compacte warmtewisselaar een groot vermogen leveren. Zelfs bij vol vermogen levert de ketel 109,4% rendement. De TopLine heeft in zijn klasse de snelste warmtewisselaar ter wereld. Voor de innovatieve TopLine-warmtewisselaar ontving Nefit de European Aluminium Award.


Het ‘motorblok’ van de TopLine


In de auto-industrie is aluminium het favoriete materiaal voor motorblokken. Niet voor niets maakt Nefit zijn unieke warmtewisselaars van aluminium-silicium. Dit materiaal bewijst al meer dan 25 jaar zijn waarde. Aluminium geeft de beste warmtegeleiding en is het meest duurzaam. Die duurzaamheid is bij de TopLine nog verder vergroot door een via plasmapolymerisatie aangebrachte coating. Ook de andere onderdelen van de TopLine zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uiterst degelijk.


U hoort hem niet, maar u voelt hem


Naar de betrouwbare TopLine Compact heeft u geen omkijken. U hoort zelfs niet dat u hem in huis heeft, want de TopLine is de stilste HR-ketel ooit gemaakt. Zijn sterke, veilige mantel vormt een effectieve barrière, waardoor u verzekerd bent van rust. De perfecte isolatie zorgt bovendien voor een uitzonderlijk laag standby-verbruik.


Ook qua energiebesparing is de TopLine Compact daardoor de ultieme HR-ketel. Want de unieke TopLine voordelen komen nog bovenop de oplossingen die Nefit geperfectioneerd heeft in eerdere toestellen. Zoals de geavanceerde Nefit regelmethode die het comfort verhoogt en tegelijkertijd de energierekening verlaagt.

Belangrijkste voordelen


* Robuust en betrouwbaar

* Bijzonder zuinig met energie

* Ongekend stil

* Geavanceerde Nefit-regelmethode

* Modulerende pomp

* Innovatieve warmtewisselaar met 15 jaar garantie

* Uitstekend te combineren met een zonneboiler

Nefit Proline

Nefit Topline

Nefit Aquapower

Nefit Trendline