Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

warmte, dus genereert de Remeha eVita HRe® ook minder elektriciteit. In de winter kan een grotere warmte behoefte er gemakkelijk toe leiden dat de eVita meer elektriciteit levert dan er wordt gebruikt met als gevolg dat de meter terug draait en de energie wordt terug geleverd aan het elek-triciteitsnet, in de nieuwe elektriciteitswet die binnenkort van kracht wordt, is geregeld dat de consument voor terug geleverde elektriciteit de zelfde vergoeding ontvangt als die hij voor zijn elektriciteit betaald. Een groeiend aantal energie leveranciers betaald deze vergoeding nu al.

Brochure downloaden

Technische Informatie

Bel mij nu !

Aanvragen

Terug naar overzicht

Het normaalste comfort van de wereld.


De HR-ketel is inmiddels gemeengoed in Nederland. HR staat voor Hoog Rendement en komt overeen met een rendement van 107% voor het verwarmen van een woning en het leveren van warm tapwater.


Een gemiddeld Nederlands gezin verbruikt ongeveer 1900 m3 gas per jaar,


Bij een dergelijk gasverbruik kan de Remeha eVita HRe® circa 2500 kWh opwekken, Dit is tussen de 60 en 75% van de elektriciteitsbehoefte van dat zelfde Nederlandse gezin, de exacte besparing is gebaseerd op de woning en het gebruikers gedrag van de bewoners.


Een gezin dat tot 75% in zijn eigen elektriciteitsbehoefte kan voorzien is gebaseerd op een jaargemiddelde. De Remeha eVita HRe® genereert elektriciteit als de ketel warmte levert, in de  zomer levert een CV-ketel relatief weinig