Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

De serie compleet


De Remeha Avanta CW6 is de nieuwste ketel in de Avanta serie. Net als alle andere toestellen in de Avanta serie voldoet de Avanta CW6 aan de allerhoogste eisen op het gebied van kwaliteit, prestaties en optimaal comfort.


Breed inzetbaar


Door het grote vermogensbereik van de Remeha Avanta CW6 is hij zowel toepasbaar in situaties waar slechts een gering cv-vermogen benodigd is, als waar deze bovengemiddeld dient te zijn. Onafhankelijk van het benodigde cv-vermogen, zorgt de geïntegreerde 40 liter boiler ervoor dat u altijd over een luxueuze hoeveelheid warm water kunt beschikken.

Brochure downloaden

Technische Informatie

Bel mij nu !

Aanvragen

Terug naar overzicht

Past overal, ook bij u !


Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.


Altijd paraat

Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW3, CW4 of CW5