Min Installatie Techniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

Uw verwarmingsspecialist !

 

7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Gebruiksvoorwaarden
Links

Nadat de slangen allen zijn verwerkt in de noppenplaten wordt de vloerverdeler gemonteerd en waar nodig zal er een bypassventiel  geplaatst worden.

 

Nadat de verdeler is gemonteerd worden de slangen met water doorgespoeld en ontlucht waarna ze op de  verdeler worden aangesloten.

 

Het cv-systeem en de vloerverwarmingsinstallatie wordt daarna op druk gezet en de vloerverwarming zal getest worden, uiteraard met een duidelijke uitleg door onze monteur ter plaatse.

Montage op isolatie noppenplaat

 

Wanneer er voldoende hoogte beschikbaar is en de ondervloer is geheel glad is een  noppenplaat systeem een geschikte methode. Bij dit systeem worden de vloerverwarmingsbuizen in een noppen-plaat gedrukt. De voordelen van dit systeem zijn:

 

  * snelle en eenvoudige montage

  * goede isolatie

  * redelijk snelle opwarmtijd

  * zwevende dekvloer

 

Deze methode is geschikt voor zowel hoofdverwarming als bijverwarming.

 

Werkwijze

 

Onze monteur zal op alle muren een randisolatie monteren welke uitzetting van de vloer opvangt. Daarna zal de oppervlakte worden berekend en in gelijke groepen worden verdeeld (iedere groep ong. even lang t.b.v. opwarmtijd en weerstand). Vervolgens worden de noppenplaten op de vlakke vloer neergelegd en op maat gesneden, daarna worden de slangen in de noppenplaten gedrukt o.b.v. het slakkenhuispatroon.

 

Vloerverwarming

Noppenplaat

Op Netten

In Frezen

Prijzen