Min Installatie Techniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

Uw verwarmingsspecialist !

 

7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Gebruiksvoorwaarden
Links

Servicevriendelijk

 

Een cv-ketel moet zijn werk in stilte, maar naar behoren doen. U beleeft uw comfort immers door het als vanzelfsprekend te ervaren dat het altijd behaaglijk is in uw woning en dat u te allen tijde over warm water beschikt waar u dat maar wenst. De Quinta Pro heeft weinig onderhoud nodig en meldt eventuele bijzonderheden via de iSense kamerthermostaat. De ketel zelf is voorzien van LED-binnenverlichting, zodat de servicemonteur bij een periodieke onderhoudsbeurt zelfs in een donkere opstelplaats feilloos zicht op zijn werk heeft.

Brochure downloaden

Technische Informatie

Bel mij nu !

Aanvragen

Terug naar overzicht

      Het meest doordachte concept!

 

   De Remeha Quinta Pro is een uiterst degelijke, modulerende hoogrendement cv-ketel met prestaties van formaat. Ongeacht het geleverde vermogen, zijn de afmetingen –75 cm hoog, 50 cm breed en 50 cm diep– van de Quinta Pro zeer compact. Daarnaast dragen het bescheiden montagegewicht en de fluisterstille werking van de ketel ertoe bij dat het vinden van een montageplek geen enkel probleem oplevert. De techniek die de Quinta Pro aan boord heeft, is al vele jaren beproefd en het is dan ook dezelfde krachtige kern die reeds talloze riante woningen en bedrijfspanden in ons land verwarmt.

 

De producten van Remeha eindigen consequent in de hoogste regionen bij onafhankelijke consumen-tentests. De test van CV-ketels,gepubliceerd in de Consumentengids van oktober 2009, onderstreept dit opnieuw. Voor Remeha een mooi resultaat, voor u bevestiging van constante kwaliteit, comfort en rendement.