Min Installatie Techniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

Uw verwarmingsspecialist !

 

7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Gebruiksvoorwaarden
Links

Capaciteit in overvloed

 

Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact en daardoor vrijwel overal eenvoudig te plaatsen. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha, leverbaar in vier vermogensklassen: 45, 65, 90 en 115 kW.

 

Het ultieme totaalcomfort biedt de Quinta Pro 45 in combinatie met een Remeha Aqua voorraad-boiler. Altijd direct royaal warm water om het bad mee te vullen of voor gelijktijdig gebruik op meerdere tappunten.

 

 

Remeha Quinta Pro

Brochure downloaden

Bel mij nu !

Offerte aanvragen

Terug naar overzicht

Remeha Avanta

Remeha Calenta

Remeha Tzerra

Remeha Quinta

Belangrijkste voordelen

 

Voor het ultieme warmwatercomfort kunt u de Quinta Pro combineren met een Remeha Aqua voorraadboiler van 80, 120 of 150 liter. Een royale waterstroom, vrijwel onmiddellijk beschikbaar om een bad vol te laten lopen of om op meer punten tegelijkertijd warm water te tappen.

Specificaties

 

 

45

 

 

 

107,7

 

 

 

750

 

500

 

500

 

65

 

 

 

108,9

 

 

 

750

 

500

 

500

 

90

 

 

 

108,1

 

 

 

 

 

750

 

500

 

500

 

Remeha Quinta Pro

 

            

 

Deellast rendement CV  

 

  

 

Hoogte in mm                    

 

Breedte in mm  

 

Diepte in mm

115

 

 

 

107,1

 

 

 

 

 

750

 

500

 

500

 

De Remeha Quinta Pro is een uiterst degelijke, modulerende hoogrendement cv-ketel met prestaties van formaat. Ongeacht het geleverde vermogen, zijn de afmetingen –75 cm hoog, 50 cm breed en 50 cm diep– van de Quinta Pro zeer compact. Daarnaast dragen het bescheiden montagegewicht en de fluisterstille werking van de ketel ertoe bij dat het vinden van een montageplek geen enkel probleem oplevert. De techniek die de Quinta Pro aan boord heeft, is al vele jaren beproefd en het is dan ook dezelfde krachtige kern die reeds talloze riante woningen en bedrijfspanden in ons land verwarmt.

 

De producten van Remeha eindigen consequent in de hoogste regionen bij onafhankelijke consumen-tentests. De test van CV-ketels,gepubliceerd in de Consumentengids van oktober 2009, onderstreept dit opnieuw. Voor Remeha een mooi resultaat, voor u bevestiging van constante kwaliteit, comfort en rendement.

Servicevriendelijk

 

Een cv-ketel moet zijn werk in stilte, maar naar behoren doen. U beleeft uw comfort immers door het als vanzelfsprekend te ervaren dat het altijd behaaglijk is in uw woning en dat u te allen tijde over warm water beschikt waar u dat maar wenst. De Quinta Pro heeft weinig onderhoud nodig en meldt eventuele bijzonderheden via de iSense kamerthermostaat. De ketel zelf is voorzien van LED-binnenverlichting, zodat de servicemonteur bij een periodieke onderhoudsbeurt zelfs in een donkere opstelplaats feilloos zicht op zijn werk heeft.