Min Installatie Techniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

Uw verwarmingsspecialist !

 

7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Gebruiksvoorwaarden
Links

Zuinig met energie

 

Een goede hr-ketel herkent u aan het Gaskeur HR-label. Zoals alle ketels van Vaillant geniet ook de hrPRO de hoogste status: HR 107. Dankzij de puur roestvrij stalen warmtewisselaar blijft het rendement gedurende het lange leven van de ketel op dit hoge niveau

 

Slim met warm water

 

Een traditioneel ‘voorraadhoudend’ combitoestel houdt een grote hoeveelheid water continu warm. Dat vinden wij zonde. De Vaillant hrPRO werkt daarom volgens het slimme doorstroomprincipe. Resultaat: altijd meteen warm water uit uw ketel. In een eindeloze stroom. Met relatief veel minder energie.

Brochure downloaden

Technische Informatie

Bel mij nu !

Aanvragen

Terug naar overzicht

De juiste typen

 

Met de VHR CW 3 kiest u een combiketel die u alle comfort in warmte en warm water biedt. Wilt u meer, dan is de VHR CW 4 een betere keuze.

Deze heeft het Gaskeur CW 4 label. En kan dan ook ruim 30% meer warm water leveren dan gangbare combiketels met CW 3. U wilt wel genieten van extra comfort, maar heeft niet genoeg plek in huis? Dan is de slimme VHR CW 4 EXP voor u een uitkomst! Dankzij een ingebouwd expansievat neemt dit toestel aanzienlijk minder ruimte in.

 

De juiste alternatieven

 

Met de hrPRO haalt u een oerdegelijk basismodel in huis. Voor mensen die dat niet genoeg vinden, is er de Vaillant hrSOLIDE. Even betrouwbaar, maar met meer mogelijkheden.

 

Wilt u de absolute top? Dan is onze hrEXCLUSIEF lijn meer iets voor u. Deze innovatieve toestellen gaan in vermogen, capaciteit en techniek nog een stap verder. Interessant? Wij helpen u graag verder om te kijken welke ketel het beste bij u past.