Copyright © 2011  Alle rechten voorbehouden  Min Installatietechniek.  

Web- design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]  [ Sitemap ]

Uw Verwarmings Specialist !

 

7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227- 542868

 

Montage CV ketel

De montage van een CV ketel dient op professionele wijze te gebeuren. Het is zeer belangrijk dat u de montage van een CV ketel overlaat aan een vakman, die precies op de hoogte is van alle ins en outs wanneer het gaat om CV ketels. Alleen wanneer de montage van de CV ketel op de juiste wijze gebeurt kan de hoogwaardige kwaliteit van de ketel worden gegarandeerd en beperkt u het risico op storingen zo veel mogelijk.

Laat de montage van de CV ketel over aan Min Installatie Techniek

U kunt ervoor kiezen de montage van uw CV ketel over te laten aan de ervaren monteurs van Min Installatie Techniek. Als professioneel bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het vervangen van CV ketels en kunnen wij u tevens van dienst zijn met het repareren en onderhouden van de CV ketel. Wij kunnen u dan ook altijd op professionele wijze van dienst zijn met een vakkundige montage van uw CV ketel. Wij leveren u een vriendelijke en kwalitatief hoogwaardige service en kunnen de montage van uw CV ketel verzorgen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Contact

Bent u nog op zoek naar een professioneel bedrijf voor de montage van uw CV ketel? Laat de montage van de CV ketel dan over aan de vakkundige medewerkers van Min Installatie Techniek en profiteer van een uitstekende dienst tegen een aantrekkelijk tarief. Bel voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of advies naar 0227 – 54 28 68, mail naar info@mininstallatietechniek.nl of maak gebruik van het contact- of offerteformulier op de website.

CV Installatie / Ketel

Service Contract

Leasen

Anders  (toelichten s.v.p.)

Naam:

Straat en Huisnr:

Postcode:

Woonplaats:

E- mail adres:

Telefoon nr:

S.v.p. Info over:

 

 

 

Toelichting:

T:  0227- 54 28 68

M:  06- 486 896 27

info@mininstallatietechniek.nl

24 uur per dag / 7 dagen per week

Meer informatie over: Nefit CV ketel - CV ketel storing - Ketel installatie - Montage CV ketel - Nieuwe CV ketel kopen - CV ketel vervangen - CV installateur - Centrale verwarming installeren - CV installatie aanleggen - CV ketel installatie v>