Copyright © 2011  Alle rechten voorbehouden  Min Installatietechniek.  

Web- design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]  [ Sitemap ]

Uw Verwarmings Specialist !

 

7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227- 542868

 

CV ketel storing

Een CV ketel storing; niets is vervelender. Het is dan ook in de meeste gevallen wel gewenst dat de betreffende CV ketel storing op korte termijn kan worden opgelost door een ervaren monteur. Het is immers zo dat een CV ketel storing vaak op de meest onhandige momenten optreden. Heeft u te maken met en CV ketel storing en wilt u op korte termijn kunnen rekenen op een kwalitatief hoogwaardige dienst van een ervaren storingsmonteur? Dan belt u Min Installatie Techniek.

Min Installatie Techniek verhelpt uw CV ketel storing op korte termijn

Wanneer u te maken krijgt met een CV ketel storing, dan kunt u contact opnemen met de ervaren monteur van Min Installatie Techniek. Als professioneel bedrijf hebben wij ons vooral gespecialiseerd in het vervangen van CV ketels, maar ook voor het oplossen van een CV ketel storing, het repareren en onderhouden van de ketel bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons tevens een onderhoudscontract afsluiten, waarmee u het risico op een CV ketel storing aanzienlijk verkleind.

Contact

Als u een deskundige medewerker nodig heeft voor het oplossen van een CV ketel storing, dan staat de ervaren monteur van Min Installatie Techniek graag voor u klaar. Deze komt op zeer korte termijn ter plaatse om de CV ketel storing voor u te verhelpen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0227 – 54 28 68, te mailen naar info@mininstallatietechniek.nl of door het online contactformulier in te vullen. Bij een CV ketel storing zijn wij 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 06 – 48 68 96 27.

CV Installatie / Ketel

Service Contract

Leasen

Anders  (toelichten s.v.p.)

Naam:

Straat en Huisnr:

Postcode:

Woonplaats:

E- mail adres:

Telefoon nr:

S.v.p. Info over:

 

 

 

Toelichting:

T:  0227- 54 28 68

M:  06- 486 896 27

info@mininstallatietechniek.nl

24 uur per dag / 7 dagen per week

Meer informatie over: Vaillant CV ketel - Montage CV ketel - Remeha CV ketel - CV ketel installatie - CV installateur - Centrale verwarming installeren - CV installatie aanleggen - Nieuwe CV ketel kopen - CV ketel storing - Ketel installatie